222d

222d

Friss topikok

Szerzők

2008.06.27. 12:58 exon54

David Villa kénytelen a lelátóról nézni az Eb fináléját

A spanyol válogatott legutóbb az 1984-es Európa-bajnokságon jutott el olyan messzire, mint az idei kontinenstornán. Akkor a spanyolok 2–0-ra maradtak alul a hazai pályán játszó, Michel Platini vezette francia válogatottal szemben. Platini az UEFA elnökeként az idei döntőn is jelen lesz, de ezúttal nem fogja a spanyolokat keseríteni góljaival.

Azonban a hispánoknak így is van okuk keseregni, még a továbbjutás által kiváltott fieszta közben is. Az Eb góllövőlistáját vezető David Villa ugyanis nem léphet pályára a vasárnapi fináléban, amelyben Németország vár a „vörös fúriára”.

A Valencia csatára a mérkőzés 30. percében végzett el egy szabadrúgást jó harminc méterről, lökete az orosz portás, Akinfejev kezei közt landolt. A támadó ezután kapott a combjához, és öt perccel később véget is ért számára a találkozó, az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas érkezett a helyére.

Ekkor a spanyol szurkolók még reménykedhettek, hogy kedvencük felépül a fináléra, de már sejteni lehetett, hogy nagy a baj, hiszen a kispadon ülő Villa nem kért ápolást az orvosoktól.

1 komment

Címkék: madrid . real villa david


A bejegyzés trackback címe:

https://222d.blog.hu/api/trackback/id/tr41541938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása